kariéra

5 důvodů, proč pracovat v Apploudu

Pomalu si nás studuješ a zkoumáš, zda jsme to správné místo, kde budeš chtít trávit pracovní dobu? Máš otázky, ke kterým nemáš odpovědi nebo prostě jenom váháš, zda naše projekty rezonují s tvým mindsetem a chceš vědět, pro jaké značky budeš pracovat? Všechno zodpovíme!

  1. Různorodé projekty, které tě nezačnou nudit

    V průběhu roku na tebe čeká přibližně 5 středních projektů a 1 až 2 velké. Kromě toho, že to jsou hezká čísla, je to také ideální počet, abychom se mohli na každé zadání intenzivně soustředit a zároveň se nezačali nudit. Dlouhodobé projekty ti zpestříme občasným krátkodobějším zadáním. Naši klienti vycházejí ze širokého spektra oborů, proto se nemusíte bát jednostranného zaměření. Vybereš si Milku, Škodovku nebo fintech z Islandu?

  2. Náš time management stojí za to

    Na efektivním využití času si zakládáme. I proto si stanovujeme reálné deadliny a v průběhu projektu je kontrolujeme - to proto, abychom neztratili pojem o čase a našich i tvých reálných možnostech. Víme totiž, že den má pouze 24 hodin a že každý cíl potřebuje svůj čas. Každý týden ve čtvrtek plánujeme práci na další týden na 6 hodin denně, protože 2 hodiny si dáváme povinně rezervu každý den na nejen interní věci. forecast

  3. Weby, o kterých se (nejen) mluví

    Práce, kterou nikdo neviděl nemá moc velký smysl. Co teprve ve vývoji. Proto budeš pracovat na projektech, o kterých lidé nejen mluví, ale denně je používají. A nejde jen o odbornou veřejnost a geeky - web Sparty dost pravděpodobné používá tvůj táta a přes sto tisíc fanoušků měsíčně, tvoje sestra se učí fotit přes Nikon školu, kterou jsme kódovali a svým všeobecným přehledem oslníš kohokoliv, pokud parafrázuješ příběh Aleppo Reopened, který byl vyprávěn s naším přičiněním a vystaven jako hlavní článek v hospodářkách. sparta

  4. Nebojíme se moderních technologií

    Není nám cizí Docker nebo AWS služby. Pokud ty se s nimi teprve seznamuješ, pomůžeme ti se rozkoukat. Kromě toho sledujeme všemožné technologické novinky a často u oběda uslyšíš debaty o posledních výstřelcích. Ty pak poctivě testujeme a případně aplikujeme do našeho pracovního procesu. Právě díky krátkodobějším projektům si můžeme rychle vyzkoušet nové technologie, poznat a do hloubky je pochopit a pak implementovat na dlouhodobých projektech. Díky tomu pak po sobě nenecháváme technologický dluh.

  5. Vždy podáme pomocnou ruku

    Ani nováček se u nás nemusí cítit nesvůj. Náš tým je otevřený nově příchozím a sice tě rovnou hodíme do vody, ale nenecháme tě se utopit v zadáních. Než si na nás zvykneš, (a vlastně i kdykoliv potom) jsme ti všichni k ruce. Ať už chceš poradit s kódem nebo si s něčím nevíš rady, vždycky spolu najdeme odpověď. A je jedno jestli to bude kolega v týmu, jeden z team-leaderů nebo zakladatelé firmy.

Náš team

Stále máš nezodpovězené otázky? Napiš přímo Honzovi (honza@apploud.cz) nebo se rovnou zastav na kafe. Rádi tě poznáme!

Další články