projekty

Apploud přináší novou podobu loga pro CETIN

Pražské IT studio Apploud vytvořilo nový vzhled loga pro telekomunikační společnost CETIN. Cílem vizuální změny bylo logo zmodernizovat a přijít s takovou barevností, která bude v rámci skupiny PPF vyhovovat i partnerským společnostem v Bulharsku, Maďarsku a Srbsku.

Cetin logo

CETIN tímto krokem utvrzuje svou důvěru ve spolupráci se studiem Apploud. Společnosti spolupracují již od roku 2017, prvním projektem pro veřejnost byl web ZrychlujemeCesko.cz, jehož součástí je mapa pokrytí nebo kalkulačka na výpočet potřebné rychlosti internetu pro konkrétní domácnost. Na rozvoji webu se stále pracuje, posledním realizovaným vylepšením bylo API řešení pro předávání dat partnerům CETINu. Call centra poskytovatelů tak mají přímý přístup k leadům ze ZrychlujemeCesko.cz a CETIN získává okamžitou zpětnou vazbu, zda došlo ke konverzi.

Cetin logo

CETIN vlastní a provozuje největší síť elektronických komunikací na území České republiky a je velkoobchodním poskytovatelem telekomunikačních služeb. Své služby nabízí všem telekomunikačním operátorům a poskytovatelům internetového připojení, kteří přes infrastrukturu CETINu dodávají služby koncovým zákazníkům. Webová a vizuální prezentace je pro firmu důležitým prostředkem, jak širokou veřejnost oslovit.

Další články