projekty

Investiční skupina MTX Group a. s. si vybrala Apploud

Studio Apploud získal nového klienta. Je jím tuzemská investiční skupina MTX Group a. s. Studio vyhrálo tendr na kompletní novou vizuální identitu skupiny, ve které je 9 českých a zahraničních firem. Součástí nové identity je i zpracování manažerských prezentací, výroční zprávy nebo kompletní tvorba nového webu MTX Group a webů stěžejních společností Metalimex a Alinvest.

“Apploud jsme si zvolili proto, že se jedná o renomovanou a kreativní společnost, ve kterou máme důvěru. Víme, že nám pomůže zrealizovat naši vizi.” říká asistentka CEO Nela Charouz, M.A. Studio opět prokázalo svou jistotu při tvorbě kreativních konceptů. Nová on-line identita společnosti MTX Group poukazuje na propojení všech společností ve struktuře a vnitřní synergii.

S novým klientem přichází i nová posila do projektového týmu. Apploud přivítal Petra Vávru. Vávro má za sebou zkušenosti ze Shoptet.cz, kde zaštítil celý projekt obchodiste.cz. Během své kariéry se realizoval na projektech pro takové značky jako je Bayer, GSK nebo Pfizer.

Mapa pokrytí Zrychlování

Další články